The NEXT
challenge

Ce este
challenge

Este unul dintre cele mai intense și complexe programe de remodelare / transformare corporală și activare a metabolismului prin efort fizic (antrenamente de tip metabolic).

Indiferent daca obiectivul tau este sa slabesti 30 de kg sau sa scapi de celulita, sa-ti dezvolti masa musculara, sau sa-ti testezi limitele fizice, CHALLENGE te va ajuta sa ajungi in cea mai buna forma in care ai fost vreodata si sa dobandesti principiile de baza in fitness si nutritie care iti vor asigura un echilibru pe termen lung sau chiar pentru tot restul vietii.


Se adresează atât începătorilor, celor care doresc să se antreneze inteligent și să-și schimbe stilul de viață, cât și celor avansați, care au atins un anumit nivel de rezistență în sala de antrenament și corpul lor nu mai răspunde la antrenamentele obișnuite, dorindu-si o nouă provocare.

De ce
challenge

Pentru că CHALLENGE este creat și susținut de Costin Bucura, unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați instructori de Fitness și Group Training din România.

Pentru ca Challenge vrea să se diferențieze de antrenamentele clasice de aerobic și fitness a inclus în componența sa antrenamente de tip HIIT, Strength, Funcțional, Combat, etc.

Pentru că planul nutrițional pe care ți-l propunem este conceput pentru a-ți crea deprinderea de a face alegerile și combinațiile alimentare corecte și în cantitățile potrivite, astfel încât să îți poți schimba obiceiurile alimentare în bine pentru tot restul vieții.

Pentru că ne preocupă siguranța ta, CHALLENGE, înseamnă antrenamente în sistem privat de 10-12 persoane, antrenamente care pot fi facute outdoor, în sala sau online, astfel încât fiecare persoană să poată fi supervizată îndeaproape pe toata durata antrenamentului.

Pentru că CHALLENGE este primul program de acest tip care a inclus în componența sa SEMINARUL TEHNIC, susținut de Costin Bucura, în cadrul căruia se studiază tehnica de execuție a exercițiilor pentru a reduce riscul de accidentare și pentru a eficientiza la maxim fiecare antrenament.

Ce sunt
seminariile

Tehnica de execuție în Functional/Fitness Training.

În cadrul acestui seminar vei învăța cum se execută corect exercițiile de Functional/Fitness, astfel încât în timpul antrenamentului să te poți coordona și să poți executa corect fiecare exercițiu în parte pentru ca în viitor antrenamentele tale să devina cât mai eficiente.

ce contine pachetul

Toate consultatiile, seminariile si antrenamentele sunt sustinute de Costin Bucura
impreuna cu instructorii challenge.
O editie CHALLENGE dureaza 4 saptamani si contine:

evaluare initiala
(la inceputul editiei)


evaluare finala
(la finalul editiei)

consultanta
nutritionala

Grup de suport online

Whatsapp, Instagram,
Telegram si TikTok

12 sesiuni indoor sau online

(personal group training)
3 Antrenamente pe saptamana de 45-50 min si intensitate mare raportata la nivelul fiecarei persoane

Seminar tehnic

Tehnica de executie a exercitiilor de Fitness si Functional Training

Motivational coaching

VREAU SA PARTICIP

X

Mesajul a fost trimis cu succes. Multumim.