GROUP TRAINING

Antrenamentele de group training au ca obiectiv îmbunătățirea stării generale de sănătate, prin antrenamente metabolice și o abordare echilibrată a stilului de viață.


Dacă vrei să îți îmbunătățești calitatea vieții și să reduci riscul de boli cronice (diabet, boli de inimă, sedentarism) și alte probleme de sănătate pe termen lung, antrenamente de group training pot fi soluția potrivită pentru tine.


Știm cu toții cât de ușor este să amânăm antrenamentele, orientându-ne atenția spre alte tipuri de activități. Activitatea fizică regulată și rutina sănătoasă se construiesc cu un pic de efort și sprijin pe care ți-l pot oferi eu. Vom evita riscurile mai sus amintite și ne vom menține în formă, recăpătându-ne bucuria de a ne simți bine în propriul corp.

CINE SUNT EU ȘI DE CE POT SĂ TE AJUT?

Sunt Costin Bucura, antrenor personal cu peste 20 de ani de experiență în antrenamentele de group training. Prin programele mele am ajutat sute de persoane să slăbească, să-și remodeleze corpul și să elimine oboseala fizică și mentală, pentru a obține un corp funcțional care să genereze performanță pe toate planurile vieții lor.

Ce cuprinde acest abonament lunar de GROUP TRAINING:

  • 12 ședințe pe lună (3 ședințe/săptămână)

Este un program focusat pe: Slabire generala, Forta si rezistenta musculara.

Cateva din antrenamentele pe care le vei face la Group Training:

LOWER BODY

Acest antrenament se concentrează pe întărirea și remodelarea musculaturii coapselor si a fesierilor, cu accent pe eliminarea celulitei. Se lucrează atât în picioare, cât și pe saltea, utilizând diverse accesorii, cum ar fi coarda elastică și ganterele. 

UPPER BODY

Acest antrenament se concentrează pe tonifierea trenului superior și a abdomenului, prin intermediul unor exerciții clasice care implică gantere si alte accesorii. Greutatea poate fi ajustată în funcție de nivelul fiecăruia, pentru a obține cele mai bune rezultate.

FULL BODY STRENGTH

Este un antrenament full body, în care se lucrează exercitii clasice cu gantere, greutățile fiind ajustabile în funcție de nivelul fiecăruia. Toate exercițiile se lucrează pe fond muzical și într-un ritm puțin mai alert decât în sala de fitness.

CARDIO MIX

Acest antrenament combină exerciții de tonifiere și funcțional, cu reprize de cardio în care se execută combinații de box și kick box pe un fond muzical antrenant.

6X - CORE

Un Antrenament funcțional care se concentrează pe zona CORE (abdomen și musculatura din zona proximală a abdomenului) și care te stoarce de energie în doar 50 de minute.

CARE SUNT BENEFICIILE PE CARE LE VEI AVEA ÎN ACEST PROGRAM?

Îmbunătățirea aspectului fizic

Prin reducerea grăsimii corporale și creșterea masei musculare, poți îmbunătăți aspectul fizic și, implicit, stima de sine.

Îmbunătățirea performanței în activitățile zilnice

Antrenamentele de group training îți pot îmbunătăți performanța în activitățile zilnice, precum urcarea scărilor sau purtarea de greutăți, ajutându-te să devii mai independent și autonom.

Îmbunătățirea sănătății

Prin antrenamentele de group training, poți reduce riscul de boli cardiovasculare, diabet și alte afecțiuni asociate cu obezitatea, ceea ce poate duce la îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Îmbunătățirea stării de spirit

Antrenamentele fizice pot contribui la îmbunătățirea stării de spirit prin eliberarea endorfinelor, hormonii responsabili de senzația de fericire și relaxare.

Învățarea unui stil de viață sănătos

Prin participarea la antrenamentele de group training, poți dobândi cunoștințe despre un stil de viață sănătos, inclusiv alimentația echilibrată și somnul regulat, ceea ce poate ajuta la menținerea unui corp sănătos pe termen lung.

Reducerea stresului

Prin efectul lor de eliberare a tensiunii și stresului acumulat, exercițiile fizice pot contribui la reducerea nivelului de anxietate, ajutându-te să te simți mai bine și mai relaxat.

Îmbunătățirea încrederii în sine

Prin exercițiile fizice regulate, poți dobândi mai multă încredere în propriile abilități și să prinzi încredere în capacitatea ta de a-ți atinge obiectivele.

Dezvoltarea obiceiurilor sănătoase

Prin antrenamentele regulate, vei putea să îți dezvolți obiceiuri sănătoase și să îți integrezi antrenamentul într-un stil de viață activ și echilibrat.

Pentru cine este acest program?

Dacă ești o persoană sedentară, suferi de diabet sau obezitate sau te confrunți cu probleme articulare sau de spate, iar timpul la birou ți-l petreci mai mult pe scaun, antrenamentele de group training sunt recomandate pentru a-ți îmbunătăți starea generală de sănătate prin activitate fizică regulată.

ABONAMENT

400 Lei/lună

  • 12 ședințe pe lună (3 ședințe/săptămână)
Scroll to Top