ONE to ONE

Antreneaza-te alaturi de mine si devino cea mai buna varianta a ta!

Indiferent dacă obiectivul tău este să slăbești 30 de kg, să scapi de celulită, să-ți dezvolți masa musculară sau să-ți testezi limitele fizice și mentale, programul de antrenament personalizat “ONE to ONE" te va ajuta să ajungi în cea mai bună formă în care ai fost vreodată și să dobândești principiile de bază în fitness și nutriție care îți vor asigura un echilibru pe termen lung sau, de ce nu, pentru tot restul vieții.

PENTRU CINE ESTE ACEST SERVICIU PERSONALIZAT DE TRAINING?

Colaborarea cu un antrenor personal poate fi deosebit de utilă pentru persoanele cu un program aglomerat și stresant, mereu contracronometru, cum ar fi:

 • Antreprenori
 • Lideri care au poziții de conducere în multinaționale
 • Business Manager
 • Sportivii de performanță
 • Persoanele cu obezitate

Dacă dorești să-ți îmbunătățești sănătatea și să adaugi mult bine la starea generală și ți se pare dificil să faci exerciții regulat sau să-ți creezi un program de antrenament personalizat, este important să găsești un antrenor personal potrivit și să stabiliți împreună un program adaptat nevoilor și obiectivelor tale specifice.

Acest program ar trebui să includă exerciții care pot fi efectuate în timpul scurt pe care-l ai, astfel încât antrenamentul să fie cât mai eficient și să nu afecteze prea mult programul tău încărcat.

Este esențial să comunici deschis și constant cu antrenorul tău personal, astfel încât programul de antrenament să poată fi adaptat la nevoile și obiectivele tale în evoluție.

Colaborarea cu un antrenor personal te poate ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea și nivelul de fitness, să obții un stil de viață activ și sănătos, chiar și în mijlocul programului tău aglomerat și stresant.

DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT SĂ AI GRIJĂ DE CORPUL ȘI SĂNĂTATEA TA?

Dacă ai o funcție de conducere cu responsabilități mari și timpul tău este limitat, lipsa mișcării poate afecta negativ sănătatea ta pe termen lung, contribuind la probleme precum:

 • Bolile cardiovasculare
 • Obezitatea
 • Diabetul de tip 2
 • Tensiunea arterială ridicată
 • Durerile de spate
 • Problemele musculo-scheletice

Aceasta poate afecta, de asemenea, performanța la locul de muncă, starea de spirit și nivelul de energie, crescând nivelul de stres și anxietate.

Lipsa de activitate fizică poate aduce frustrări și dureri, iar alimentația nesănătoasă, oboseala și stresul pot afecta somnul și calitatea vieții. Găsirea unui echilibru între carieră și sănătatea fizică si mentală poate fi, de asemenea, dificilă, dar extrem de necesară.

DE CE SĂ LUCREZI CU UN ANTRENOR PERSONAL?

Creșterea eficienței

Un antrenor personal poate oferi soluții specializate adaptate la nevoile și obiectivele tale prin programul de antrenament personalizat, astfel încât să poți evita platoul de antrenament. În plus, antrenorul personal poate ajuta la organizarea timpului și gestionarea stresului și a presiunii legate de o funcție de conducere.

Monitorizarea progresului

Antrenorul personal urmărește evoluția ta prin măsurarea greutății, circumferințelor și a capacității fizice, pentru a adapta antrenamentul și a asigura obținerea rezultatelor dorite.

Motivație

Antrenorul personal poate oferi suport și încurajare pe parcursul întregului program de antrenament, pentru a menține o motivație ridicată și pentru a evita abandonarea programului.

Învățarea corectă a tehnicii de execuție

Antrenorul personal te poate ajuta să înveți corect tehnica de execuție a exercițiilor, pentru a evita accidentările și a obține performanțe optime în timpul antrenamentelor.

Creșterea angajamentului

Colaborarea cu un antrenor personal crește angajamentul și responsabilitatea, în primul rând față de tine, stabilind obiective clare și termene limită pentru atingerea lor.

Îmbunătățirea încrederii în sine

Antrenorul personal poate crește încrederea ta în propriile abilități și în capacitatea de a-ți atinge obiectivele, prin feedback pozitiv și încurajare constantă.

Dezvoltarea obiceiurilor sănătoase

Antrenorul personal te ajută să îți dezvolți obiceiuri sănătoase și să integrezi antrenamentul într-un stil de viață activ și echilibrat.

ONE to ONE

PERSONAL TRAINING

La Costin Bucura Studio sau ONLINE

8.085 Lei/lună

 • 12 ședințe individuale
 • Ghidare și monitorizare pentru protocol alimentar personalizat 
 • Evaluare lunară, 2 sesiuni
 • BONUS: Life Coaching, Motivație, Schimbarea Mindset-ului.

ONE to ONE

PERSONAL TRAINING

LA CLIENT ACASĂ, LA BIROU SAU LA O SALĂ ALEASĂ DE EL

11.025 Lei/lună

 • 12 ședințe individuale
 • Ghidare și monitorizare pentru protocol alimentar personalizat 
 • Evaluare lunară, 2 sesiuni
 • BONUS: Life Coaching, Motivație, Schimbarea Mindset-ului.
Scroll to Top